Search

Ontdek onze nieuwe producten!

We zijn verheugd om u 5 nieuwe toestellen te kunnen voorstellen met uitstekende mogelijkheden en functionaliteit!

Ten eerste is er de Qness 150 CS ECO hardheidsmeter, waarbij bijzondere aandacht is besteed aan eenvoudige bediening en maximale functionaliteit. Het gedetailleerde vakmanschap en de praktische uitrusting maken deze hardheidsmeter tot een echte allrounder, of het nu in de werkplaats, het laboratorium of in serieproductie is.

De hardheidsmeters van de nieuwe Qness 60 EVO-serie behoren tot ons assortiment hoogwaardige laboratoriumapparatuur. Materialografie en microscopie werden hier gecombineerd met als doel maximaal gebruiksgemak te bieden en absoluut nauwkeurige en herhaalbare resultaten te garanderen. Er zijn drie varianten om uit te kiezen: M, A en A+. De laatste variant wordt geleverd met een monster camera die de navigatie en documentatie aanzienlijk verbetert.

De Qpol XL slijp- en polijstmachine is onze krachtpatser als het gaat om het behalen van maximale materiaalverwijdering en eersteklas voorbereidingsresultaten. De solide stalen constructie benadrukt het duurzame en tegelijkertijd moderne en compacte machineontwerp - made in Germany. 


Qness 150 CS ECO


Qness 60 M EVO


Qness 60 A/A+ EVO


Qpol XL

Terug naar het overzicht